در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام.بنده در شرکتی حق بیمه خود را طبق لیست ماهیانه رد میکنم.و خدمات مالی و حسابرسی انفرادی هم در شرکت ها با قرارداد بصورت انفرادی و در غالب حقیقی انجام میدم(خدمات حسابداری.حسابرسی داخلی.مشاوره مالی و مالیاتی).برای مفاصا بیمه چکار باید بکنم.با آرزوی بهروزی
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

بنظر من و طبق بخشنامه 11.3 تامین اجتماعی  اگر شرکتهای کارفرما از شما مفاصا حساب بیمه درخواست نمیکنند که پس مشکلی نیست و احتیاجی ندارید مفاصا حساب بیمه بگیرید. و اصلا موضوع رو عنوان نکنید خیلی بهتره

ولی اگر مفاصا حساب بیمه درخواست کنند می باید برای هر قرارداد شما رو معرفی کنند به سازمان تامین اجتماعی و شما مفاصا حساب بیمه دریافت کنید.

درصورتی که بتونید به بیمه ثابت کنید قراردادتون حالت کارفرمایی و کارگری نداشته معاف میشید از حق بیمه ولی اگه نتونید 30% حق بیمه باید پرداخت کنید