در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)

با سلام و عرض خسته نباشید.
من دارای ۱۸ سال سابقه بیمه در ناجا می باشم که در صورت بازخریدی خواستم بدانم

  1.  برای انتقال و کسور بازنشتگی چقدر مابه التفاوت باید بپردازم.
  2.  تا چند سال باید حق بیمه پرداخت کنم.
  3.  برای بیمه خود و خانواده ام با ۳ نفر عائله ماهیانه چقدر باید به صندوق بیمه پرداخت نمایم.
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

شرط انتقال سوابق از صندوقها منوط به داشتن سوابق در سایر صندوقها میباشد

اگر در تامین اجتماعی دارای سابقه باشید میتوانید سوابق نیروهای مسلح را با پرداخت 18 درصد اخرین مزد واریزی به تامین اجتماعی به ماخذ مدت کار در نیروی مسلح اقدام به انتقال نمایید