در سوابق بیمه توسط (180 امتیاز)
سلام بنده در ناجا  مشغول بودم درسال 86بازخرید شدم برای انتقال سنوات ازنیروهای مسلح به تامین اجتماعی قم "باید انتقال سنوات از تهران اقدام کرد یاازطریق ساتا قم میشود انتقال سنوات دادراهنمایی فرمایید
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

با در دست داشتن تصویر شناسنامه ، کارت ملی ، حکم استخدام و حکم رهایی و ریز پرداختی از آخرین یگان خدمتی ( در صورت وجود) به شعبه ای که در ان بیمه پردازی می نمایید مراجعه و فرم درخواست انتقال کسور بازنشستگی را تکمیل و سایر اقدامات را انجام دهید