در بازنشستگی و مستمری توسط (160 امتیاز)
سلام پدر من د رتاریخ 25/07/1396 فوت کرده است 11سال ساقه بیمه دارد ولی در سال آخر زندگی خود 2ماه بیمه داره و یک ماهش هم تایید نشده از این دوماه ایا میشه پیگیر اون یک ماه باشیم ؟

یا میشه بیمه ایشون رومهر ماه از طریق یک کارگاه پرداخت کنیم تا بیمه 30 روز کاری به ماتعلق بگیره ؟یعنی در یک لیست بیمه کارگاه وارد کنیم چون همینطور که میدانید لیست بیمه مهر ماه تا آخر آبان فرصت هست؟

یا میشه بگیم دوماهش از یه لیست بیمه کارگاه جا افتاده واز طریق کارگاه پیگیر باشیم ایشون راننده ماشین سنگین بوده است؟
یا اگه راهی هست که 30روز به ماتعلق بگیره لطفا راهنمایی کنید ممنون
توروخدا زود جواب بدین خیلی مهم هست
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام با این شرایط شما شرایط ماده ۸۰بند ۳را می دانید وچونکه پدر شما در آخرین سال حیات خود باید ۹۰روز سابقه داشته باشد شما میتوانید از طریق شرکت یا هر جای دیگری نسبت به واریز یکماه بیمه اقدام نمایید