در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)

سلام

فردی براثرسانحه رانندگی فوت میکنه کل سوابق پرداختی بیمه تامین اجتماعی این فرد 296 روز هست باتوجه به اینکه شرط برقراری مستمری بازماندگان در 10 سال یکسال سابقه هست

آیا میشه 2 سال خدمت سربازی را بعنوان سوابق بیمه خریداری و جزو سوابق بیمه ای این فرد لحاظ کرد تا مستمری بازماندگان برقرار شود؟

1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

خیر - شرط ارائه درخواست جهت خرید ایام سربازی رابطه بیمه ای با سازمان و محاسبه حق بیمه ایام سربازی براساس میانگین دستمزد دو سال آخر قبل از ارائه درخواست میباشد لذا با توجه به فوت بیمه شده شرایط فوق الذکر برقرار نمیباشد.