در لیست بیمه توسط
یکی از شرکا موسسه ای با دو شریک از پرداخت حق بیمه اش امتتاع میکند شریک دوم که مدیرعامل هم میباشد میتوان حق بیمه یک روز برای شریکش رد کند . مرجع حکم دارند ولی زمان بر است
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه احدی از شرکائ از پرداخت حق بیمه امتناع میکند میتواند اینکار را انجام دهد چون نامبرده میتواند ادعا کند میخواهم بیمه مشاغل ازاد ویا اختیاری بیمه شوم واز نظر قانون میبایست همین کار را انجام دهد اگر نامبرده دستمزد دریافت میکند فقط تا ۲۷٪ برای ایسان بیمه لحاظ میکنید چون ۳٪بیمه بیکاری به ایشان تعلق نمیگیرد...ایمانی