در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
وقتی توی کارگاهی اتفاقی رخ میده، مسئولیت حوادث به عهده کیه؟ ایا از دسته مسئولیت ها ی کیفری محسوب میشه؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

مسئولیت کیفری حادثه، حسب نظر بازرسان کار یا کارشناسان رسمی دادگستری و بر اساس رأی قضایی بر عهده مقصر یا مقصرین حادثه است. حسب ماده 95 قانون کار مسئولیت اجرای مقررات و ضوابط فنی و بهداشت کار بر عهده کارفرما یا مسئولین واحدهای موضوع ذکر شده در ماده 85 این قانون خواهد بود. هر گاه بر اثر عدم رعایت مقررات مذکور از سوی کارفرما یا مسئولین واحد، حادثه ای رخ دهد، شخص کارفرما یا مسئول مذکور از نظر کیفری و حقوقی و نیز مجازات های مندرج در این قانون مسئول است . این مسئولیت در بخش مدنی قابل بیمه کردن هست و خسارات وارد شده به کارگران و زیان دیدگان توسط شرکت های بیمه پرداخت میشه.

موفق باشید