در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
افزایش نرخ دیه در سال نود و پنج چگونه بر بیمه مسئولیت اعمال می شود ؟
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام و احترام

با توجه به افزایش دیه در سال 95، کلیه دارندگان بیمه نامه های مسئولیت بدلیل آنکه در صورت بروز حادثه فوت و نقص عضو و به تبع آن دیه افراد را تحت پوشش دارند، می بایست افزایش دیه را لحاظ نموده و مابه التفاوت افزایش دیه را پرداخت نمایند. در غیر اینصورت پرداخت مابه التفاوت به عهده شخص بیمه گذار می باشد.

موفق باشید