در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
در صورت نداشتن بیمه تامین اجتماعی ، بیمه مسیولیت خسارت را پرداخت می کند ؟ چگونه ؟ مدارک اثبات کارگر برای شرکت بیمه کدام است ؟
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام

در زمان بروز خسارات، تامین اجتماعی در مورد هزینه های پزشکی و دیه و نقص عضو تعهدی ندارد و صرفا دفترچه درمانی( در صورت وجود) میتواند بخشی از هزینه ها را تامین کند.
 خسارات صورت گرفته در کارگاه ها به عهده کارفرما بوده و در صورت دارا بودن بیمه نامه مسئولیت، تا سقف تعهدات و طبق پوشش های موجود، قابل جبران میباشد.

تامین اجتماعی تنها در صورت فوت و یا از کارافتادگی کارگران، ماده 66 را اعمال نموده و جهت برقراری مستمری بازماندگان و یا کارگر ازکارافتاده، بر اساس آخرین حقوق دریافتی کارگر( که حاقل حقوق پایه اداره کار می باشد) به ازای ده سال را بطور یکجا از کارفرما دریافت کرده و در مقابل ، مستمری را مادام العمر به بازماندگان و یا فرد ازکارافتاده پرداخت مینماید.

این ماده نیز با عنوان پوشش جبران خسارات ماده 66 تامین اجتماعی قابل بیمه نمودن می باشد.

موفق باشید