در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
بنام خدا

با سلام

با آرزوی توفیق و سرافرازی و برکت در مال و کار شما

پدر من 16 سال سابقه ی بیمه دارد (تجمیع شده) و 65 سال سن دارد - عمل قلب و بالن گذاری نیز نموده اند - پاهایشان نیز روماتیسم دارد و با عصا راه میروند - کارگر ساختمانی بوده اند و دیگر اصلا توان کار با چنین شرایطی وجود ندارد و کسی هم به ایشان کار نمیدهد که طبیعی است - آیا راه قانونی برای پرداخت مابه التفاوت 13 سال باقی مانده وجود دارد تا بازنشستگی و حقوق آن کامل باشد و یا راههای مشابه آن با پیشنهاد شما چیست؟

با تشکر و امتنان فراوان از شما - خیر بببینید
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

آقایان ۶۰ ساله  (و بالاتر ) می توانند با داشتن ۱۰ سال تا ۱۹ سال سابقه هم تقاضای بازنشستگی بدهند که مستمری این دسته بر اساس میزان سابقه آنها پرداخت می شود (برای مثال اگر با ۱۶ سال سابقه بیمه بازنشسته شوند فقط مستمری ۱۶ روز را دریافت می نمایند) حتی با سابقه کمتر از ۱۰ سال (مثلا ۷سال) می توانند با خرید تفاوت سابقه تا ۱۰ سال (یعنی ۳ سال) سابقه بیمه خود را به ۱۰ سال رسانده و در نهایت با ۱۰ روز مستمری بازنشسته شوند

اطلاعات بیشتر در :

شرایط بازنشستگی