در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
درود
 کارفرمای بنده بعد از صدور رای اداره کار و موظف شدن به پرداخت عیدی و سنوات و ... به عنوان اعتراض ، دو فقره چک از چک هایی که پیش از پایان همکاری به جهت انجام کار خودش در وجه من نوشته و بنده وصول کردم ارائه داده و عنوان کرده حق و حقوق من با این دوتا چک پرداخت شده لازم به ذکره که توی کل جلسات دادرسی منکر این بود که من کارمند ثابتش بودم و حقوق دریافت میکردم و به هیچ عنوان راجع به این دوفقره چک هیچ جا حرفی نزده میخوام بدونم این چک ها برای ندادن حق و حقوق من قابل استناد هستن؟
من میتونم به خاطر تهمتی که زده مجددا ازش شکایت کنم؟
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
جهت دریافت مشاوره و راهنمایی کاربردی و حداقل شدناتلاف وقت پیشنهاد میشه با یکی از مش