در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
محاسبه میزان اضافه کاری، حق شیفت، حق شب کاری و تعطیل کاری، هزینه ایاب ذهاب و دیگر مزایا برای  شیفت کاری 24/48 چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
کارگرانی که حسب توافق بعمل آمده 24ساعت کارو48 ساعت استراحت می نمایندنوبت کارنبوده  ،بلکه نحوه انجام کارازمصادیق کارمختلط موضوع ماده 53 ق.ک بوده وبه این قبیل کارگران مستندبه ماده 58 قانون مرقوم برای هرساعت کاردرشب 35درصد اضافه برمزدساعت کارعادی تعلق می گیرد،ضمنامازادبرانجام 44ساعت کاردرهفته اضافه کارمحسوب وفوق العاده ماده بندب ماده 59 ق.ک محاسبه وپرداخت خواهدشد.حکم مواد62و64 ق.ک نیز جاری است .