در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض ادب

شخصی به عنوان فروشنده پورسانتی مدتی در مغازه این جانب مشغول به کار بوده اما هیچ سندی تحت عنوان اینکه ایشان رابطه کارگری و کارفرمایی با اینجانب نداشته بین ما تنظیم نشده

بعد از 2 سال ایشان بدون هیچ هماهنگی ترک کار نمودند و به اداره کار شکایت کرد و آنجا عنوان نکرد که این مدت به عنوان فروشند پورسانتی در مغازه حضور داشته و خود را به دروغ کارگر معرفی کرده اینجانب در جلسه حضور پیدا نکردم

اداره کار حکم را صادر نمود و رای بر این داد که مبلغ 3 ملیون و 900 هزار تومان به عنوان حقوق و عیدی و سنوات و بن مسکن باید به ایشان پرداخت شود که تا 15 روز قابل اعتراض میباشد.

من پرینت حساب بانکی را گرفتم و متوجه شدم مبالغ پرداختی به عنوان حقوق خیلی بیشتر از این مبلغ محاسبه شده توسط اداره کار می باشد.  آیا امکان پس گیری ما به التفاوت پرداختی به ایشان هست یا خیر؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
عنوان این مطلب که مبلغ پرداختی بابت حقوق بیشترازقانونکاربوده جای تامل است ،اما اگرنظام دستمزدبراساس کارمزد،مزدساعتی و...باشدشمولیت ماده 35ق ک راخواهدداشت .ضمنا" اگرآرای مراجع حل اختلاف قطعی ولازم الاجرا گردیده فقط ازطریق دیوان عدالت اداری قابل اعتراض است.