در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (520 امتیاز)
سلام .من 3 سال اژانس هواپیمایی کار میکردم که بیمه نشدم سنوات هم پرداخت نشده عیدی هم کمتر از حقم پرداخت شده .

سوال من این است ما اخر سال یه برگه میدادن که تمامی حق و حقوق خود را دریافت کردین مجبور بودیم امضا کنیم ولی مبلغی به عنوان سنوات توش نبود میتونم از اون طریق سنواتمو دریاف کنم ؟

شکایت کردم منتظر جلسه دادگاهم .مدرک دارم که اونجا کار میکردم ایا حق بیمه به سابقه بیمه اضافه میشه یا پولشو میدن؟مرسی
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
رسیدتسویه حساب برای شرایط لازم را جهت ارائه به هیات داشته باشد.ودر راجع به حق بیمه ،تمام مبلغ به سازمان تامین اجتماعی پرداخت میشود.که سابقه آن به بیمه شده تعلق میگیرد.