در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
در مورد قانون ماده ۳ بیمه مصوب ۹۵ که بیمه گر به بهانه حق بیمه زیر بار نرفت

مگر رئیس مجلس بهانه حق بیمه ماده ۳ را ملغی اثر نکرد پس چرا خسارت ما پرداخت نمیشه کلی هزینه پزشکی قانونی کردیم و مساعل دیگر ما به دستور شرکت بیمه این هزینه ها کردیم حالا تکلیف ما چیست ؟

 زندگیمان داره نابود میشه .لطفا راهنمایی درستی کنید
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

هزينه هاي پزشكي در تعهد بيمه گر مي باشد

ودرصورت عدم پرداخت خسارات شما مي تونيد با شكايت حقوقي بيمه گر رو ملزم به پرداخت خسارات كنيد منتها بايد شكايت توسط وكيل متخصص بيمه اي انجام بشه نه هر وكيلي