در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید من در تاریخ 96.4.19 تصادف کردم و شروع بیمه هم از96.1.1 هست ایا ماده 3شامل حال من میشه ؟؟چون شرکت بیمه میگه شامل کسانیست که تاریخ بیمشون96.5.20به بعد هست میشه و اینکه شرکت بیمه میگه نظر پزشک معتمد مهم است نه پزشک قانونی چطور میتونم حقمو بگیرم؟؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
ارزوی سلامتی برای شما اقا حسین

دریافت خسارت راننده مقصر به استناد ماده ۳قانون ببمه شامل حال شما میشود .

اما باید از طریق حقوقی پیگیر حقوقتون بشید و بایک مشاوره کاربلد یا وکیل بیمه ای مشورت کرده و دادخواست تنظیم کنید