در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (190 امتیاز)
با سلام

در شرکتی که مشغول به کار هستم هر سال کارکنان را نز شرکت آسیا  بیمه عمر می کند و مبلغ آن را از حقوق کسر می کند . تا کنون حدود ده سال بیمه عمر برای اینجانب رد شده است . با توجه به اینکه در شرف بازنشستگی هستم :

- آیا مزایایی از طرف بیمه آسیا نسیب اینجانب می شود ؟

- آیا می توانم به بیمه آسیا مراجعه کنم و مزایا را طلب کنم ؟

با تشکر از پاسخ شما
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

قبل از هر چیزی باید خدمت تون عرض کنم که اکثر شرکتها،کارکنان خودشون رو نزد شرکت های بیمه، بیمه عمر و حوادث میکنن.

بیمه های عمر و حوادث فقط شامل ۲ پوشش هست:

۱_غرامت فوت(بهر علت و حادثه)

۲_غرامت نقص عضو (از سقف غرامت فوت) بنا به میزان ریالی پوشش فوت.

حق بیمه این بیمه نامه،عملا بصورت سالانه و پس از عقد قرارداد و یکجا به حساب شرکت بیمه واریز میشود.

این بیمه نامه،بر خلاف بیمه هایی که ما امروزه آن را بیمه عمر و تامین آتیه(عمر و سرمایه گذاری) می شناسیم،نه بخش پس اندازی دارند و نه ارزش بازخریدی!!

تنها حسن آن داشتن پوشش فوت و یا نقص عضو،آن هم در زمانی که شما شاغل هستی براتون داره.

بنابراین پس از اتمام این قرارداد و یا پایان رابطه کاری بین کارفرما و کارگر(کارمند)،از محل بیمه نامه وجهی به بیمه شدگان عودت داده نمیشود.