در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
باسلام.میخوام بدونم پرایدی باارزش21میلیون تومان.که مدل95 هستش وسال قبل بیمه بدنه بوده وازاین بیمه استفاده نشده جهت تمدیدباشرایط ذیل چقدربایدجهت تمدیدبپردازم.
علاوه برپوشش اصلی بیمه نامه های بدنه(آتش سوزی.سرقت درجا.بلایای طبیعی.تصادف و...).ارزش لوازم غیرفابریک250هزارتومان.یکسال تخفیف بدنه ویکسال تخفیف ثالث بدون دیرکرد.پاشیدن رنگ اسیدوموادشیمایی.وبقیه شرایط بیمه بدنه روانتخاب ننمودم.ضمناتخفیف نقدی رولحاظ بفرمایید
باتشکرازکارشناسان محترم که مبلغ بیمه نامه رواعلام بفرمایند.ماناباشید
2 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

بهترین پاسخ

برای استعلام و خرید آنلاین بیمه بدنه خودرو می تونید از طریق لینک زیر اقدام کنید

خرید و استعلام قیمت بیمه بدنه خودرو >>

همچنین برای دریافت مشاوره در زمینه خرید انواع بیمه می توانید از طریق لینک زیر درخواست مشاوره تلفنی خود را ثبت نمایید.

دریافت مشاوره تلفنی بیمه