در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
من دفترچه بیمه ام جز بیماران خاص است ، برای بیماران خاص خروج از تحت تکفل پدر باید چیکار کرد؟و در شرکتی که قراره بیمه شوم بازهم دفترچه بیمه ام جز بیماران خاص میشود؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

در صورت اشتغال بکار باید وفق ماده 90 قانون تامین اجتماعی آزمایشات و معاینات بدو بیمه شدن را انجام دهید در صورتی که در فرم معاینات بیماری شما توسط پزشک معتمد سازمان درج گردد شما از آن نوع بیماری نمی توانید از خدمات سازمان تامین اجتماعی استفاده نمایید لذا دفترچه شما از نوع بیماریهای خاص نخواهد بود ولی می توانید از خدمات درمانی سازمان بهره مند گردید.