در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام بنده یک تصادف جرحی داشتم که مجروح باامبولانس بردن بیمارستان ولی از انجا که ترخیص شده پسراش بردن بیمارستان خصوصی حالا خرج سنگین برداشته و زیاندیده از من پول میخواد و من هم پولی ندارم بهش بدم گفتم از بیمه بگیر سه روز دیگه باید دادسرا باشیم

 چون کوپن بیمه راکندن نباید بیمه بدهمنمن بچه شهرستان هستم واین اتفاق در تهران افتاده لطفا راهنمایی کنید که چطوری زیانده از بیمه پول بیمارستان را بگیره

ایا دادسرا جریمه هم میکنه وامکان داره به من بگه پول بیمارستان رابدم چون هم گواهینامه دارم وهم بیمه این همه سال پول بیمه ریختم پس کی به دردم میخوره
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
سلام
بابت حادثه رخداده بسیار متاسفم عبدالقدیر عزیز
هزینه معالجات پزشکی و هزینه های بیمارستان رایگان است .البته دو رویه وجود داره که نیازس به حضور و دخالت شما نداره .
۱ ) هزینه های بیمارستانی رایگان است که امبولانس مصدوم رو به بیمارستان منتقل کرده و اگر از اون بیمارستان بیرون بیاد  هزینه ها باخود مصدومه
۲) هزینه های پزشکی تا زمان قطعیت رای دادگاه رایگان است (که هنوز ما ندیدیم که رعایت بشه)
شما هیچ مسئولیتی در قبال اینکه هزینه عمل چقدر شده ندارید . دیه و ارش داده میشه برای کاهش  تالمات روحی و جسمی زیاندیده و به نوعی پرداخت هزینه های ناشی از خسارات  . دیه برای جبران خساراته نه برای تغییر وضع مالی مصدوم.
دادسرا هم شمارو به همچین چیزی محکوم نمیکنه .