در بیمه بیکاری توسط (5,610 امتیاز)
با سلام

پس از گذراندن دوره بیکاری هر شخص چگونه میتواند بیمه خود را به صورت شخصی ادامه دهد تا زمان سوابق بیمه ای آن پر شود ت بتواند خود را بازنشسته نماید.
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام بعد از پایان بیمه بیکاری میتوانید از چند راه خود را بیمه نمایید از طریق زنان خانه دار یا از طریق خویش فرما یا اختیاری بستگی به شما دارد کدام را انتخاب نمایید