در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (170 امتیاز)
بنده 2 سال پیش یک بیمه ی عمر و سرمایه گذاری 10 سال با حق بیمه ماهیانه 50 هزار تومن خریداری کردم. تنها 2 قسطش رو دادم و الان نزدیک 20 قسط عقب افتادم. سرمایه بیمه نامه هم صفر شده و به حالت تعلیق درآمده است. از شرکت سوال کردم گفتن می تونی درخواست بدی و ادامش بدی.

به نظرتون بیخیالش بشم و یک بیمه نامه جدید بخرم یا همون قبلی رو ادامه بدم؟ کدومش بهتره؟ لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

با توجه باینکه شما ۲قسط  پرداخت کردی و ۱۰۰ هزار تومان پول دادین ۲ حالت وجود داره.

۱-اون پول براتون ارزش داره و میتونین بیمه نامه تون رو ادامه بدین،پس ادامه میدین.

۲-ممکنه که بیمه نامه تون پوشش های زیادی نداشته باشه و خوب طبعا اگه بیمه ای وجود داشته باشه که پوششهای بیشتری داشته باشه،قطعا ارزش این رو داره که از  اون مبلغ پرداختی تون در بیمه قبلی بگذرین و بیمه نامه ای بهتر رو ثبت نام کنین.

پس حتما با دقت درباره این موضوع مهم  تصمیم گیری و سپس اقدام کنین.