در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام من متولدسال1329هستم و یک سال حق بیمه برام ریخته شده درسال1379و1380 آیا میتوانم ازآن استفاده کرده وباریختن الباقی حق بیمه بازنشست شوم واگرمیشودچندسال بایدبریزم
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام تنها سابقه قابل خریداری عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال (جهت بازنشستگی با سن 60 سال آقایان و سن 55 سال خانم ها) و سابقه سربازی. مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.

اطلاعات بیشتر در :

خرید فاصله بین سابقه بیمه تامین اجتماعی