در بیمه حوادث توسط (870 امتیاز)
باسلام

من تصادف کردم پام شکسته بیمه حوادث گفته تا 6 ماه طول درمان داری،آیا این طول درمان از کار افتادگی موقت محسوب می شود؟

سوال دوم: آیا این طول درمان می تواند به عنوان غرامت روزانه وجهی از بیمه اخذ نماید؟
1 پاسخ
توسط (5,610 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درود و وقت بخیر.

طول درمان از طرف بیمه به منظور تشخیص در نظر گرفته میشود تا بتواند نظر درباره نوع کارافتادگی صادر شود.

در طول درمان بسته به نوع بیمه میتوانید پیگیر باشید که به شما درامدی تعلق میگیرید یا خیر.