در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من جراحتم خیلی شدید بوده و بخیه داشته ولی توی نامه پزشک قانونی نوشته جراحت بخیه شده بینی وابروی چشم راست وپلک فوقانی چشم راست دامیه ولی من که تعریف دامیه رو خوندم توش صحبتی از بخیه نبود و توی تعریف ملاحتمه صحبت از بخیه بود

امکان دارد پزشکی قانونی اشتباه زده باشد و اگر اشتباه کرده من چجوری میتونم اعتراض کنم و اگه میشه همین جراحات رو هم برام حساب کنید

ممنون
1 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام وقت بخیر

بله امکان اشتباه در نظریه پزشک قانونی هست ، شما می توانید به نظریه پزشک قانونی اعتراض کنید ، موضوع بررسی می شود و درصورت اشتباه نظریه اصلاح میگردد.

موفق باشید