در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام من در تصادف رانندگی ساعد دست راستم ب طول ۱۵ سانت برش عمقی خورد حالا متوجه نبودم به استخوان رسیده یا نه ولی ۱۵ عدد بخیه خورد پزشکی قانونی با اینکه دوباره اعتراض نمودم نوع جراحت وارده را دامیه ذکر کرده آیا این تشخیص درست است آیا نوع جراحت نمیتونه سمحاق یا حداقل متلاحمه بوده باشه؟
ممنون ازشما
1 پاسخ
توسط (2,510 امتیاز)
باسلام..درصورتیکه نسبت به نظریه پزشکی قانونی اعتراض دارید واحساس میکنید.جراحات وارده بیش درصد.اعلامی توسط پزشکی قانونی میباشد مبایست
نسبت به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نموده وپس تشکیل کمیسیون پزشکی وبررسی مدارک وعندالزم معاینه مجدد نسبت به اعلام نظریه جدید اقدام میشود ودرصدور حکم دادگاه بدوی این اقدامان ازطریق محاکم تجدید نظر استان در صورت اعتراض زیان دیده امکان پذیر میباشد