در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من پسرم که عابر پیاده بود در اثر برخورد ماشین  مرگ مغزی شد و بعد از دوروز فوت شد علت اصلی مرگ برخورد جسم سخت به سر نوشته ولی کمرش هم اسیب دیده بود

 ایا دیه مصری علاوه بر دیه فوت بهش تعلق میگیره اگه تعلق میگیره چگونه باید اقدام کرد ممنون میشم اگه روشنم کنید
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

با ارزوي شادي روح پسرتون

بله در صورتي كه علت تامه مرگ ضربه به سرشون باشه و ساير جراحات تاثيري در فوت ايشون نداشته باشه شامل ديات عير مسري خواهند شد