در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید
بتازگی خودرو تندر وانت صفری ثبت نام کردم محدودیت بار خودرو 800 کیلو است ( زیر یک تن )
منتهی در بیمه نامه صادرشده از طرف ایرانخودرو قید شده خودرو بارکش ظرفیت 2 تن
که هم حق بیمه بیشتری باید پرداخته شود و شده ! به چه صورت میتوانم این اشتباه در ظرفیت خودرو را اصلاح کنم ؟
1 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
باسلام و وقت بخیر
شما میتوانید با مراجعه به نمایندگی صادر کننده بیمه نامه یا یکی از شعب شرکت بیمه ای که بیمه نامه شما از آن شرکت خریداری شده است با ارایه مدارک خودرو درخواست صدور الحاقیه نمایید.
موفق باشید