در دیه و بیمه خودرو توسط
آیا کودکان با هر سنی جزء ظرفیت اتومبیل به حساب می آیند (از نظر شرکت بیمه جهت پرداخت خسارت)
1 پاسخ
توسط
در آیین نامه قبل و تا تاریخ 95/3/29 کودکان از بدو تولد و حتی جنین از 4 ماهگی به عنوان ظرفیت اتومبیل محسوب و دیه کامل بابت خسارت فوت پرداخت میشد.
در آیین نامه جدید (ماده 12) آمده است: "تعداد جنین و افراد زیر دو سال داخل وسیله نقلیه به ظرفیت مجاز خودرو اضافه میشود.) بنابراین با توجه به شرایط جدید اگر در اتومبیلی با 4 نفر ظرفیت قانونی، با در نظر گرفتن کودکی زیر 2سال پنج نفر سوار بر وسیله نقلیه شده باشند، در صورت بروز خسارت فوت، بابت هر پنج نفر خسارت و دیه کامل پرداخت میگردد. پس ظرفیت 4+1 در نظر گرفته میشود.