در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام
در تصادف آشیل پام کامل پاره شد و جراحی کردم
توی گزارش اولیه کانون کبودی پشت ساق پا زد برام و جراحی و پارگی آشیل
دوباره بعد ۷ماه که نوبت معاینه داشتم محدودیت حرکتی بهش اضافه شد و اونم توی گزارش ثبت شد.
میخواستم بدونم با این شرایط که هنوز پزشکی قانونی نظرش رو اعلام نکرده چقدر بهم دیه میدن
هزینه های درمانم فقط ۶میلیون شده است

برای جراحی،پارگی کامل آشیل . کانون کبودی و محدودیت حرکتی یا از کار افتادگی جزئی مچ پام چقدر دیه میدن.
با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

باتوجه به نوع جراحات شما كه داراي ديه مقدر نمي باشند ارش تعيين خواهد شد