در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
درود بر شما
من در خیابان با موتور مشغول رانندگی بودم که یک خودرو در سر پیچ نزدیک بود مرا زیر کند و به همین خاطر از جاده خارج شدم و زمین خوردم و راننده خاطی فرار کرد اما بعد از یک ماه خودش را به کلانتری معرفی کرد.

مچ پای چپم بصورت کامل از پوستم خارج شده بود.در بیمارستان مچ پام رو جا انداختن و رفتم اتاق عمل.نازک نی منتهی به قوزک شکسته بود و با استفاده از فیکساتور و پین عمل شدم.

سوال اول اینکه آیا بخاطر اینکه اتومبیل با موتورم برخورد نکرد پلیس راه کروکی میکشه و سوال دوم اینکه دیه و ارش من تقریبا چه عدد و مبلغی میشه.
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

باتوجه به اينكه در زمان وقوع حادثه براي شما كروكي ترسيم نگريده است شما بايد تقاضاي ترسيم كروكي فرضي نماييد و توسط كارشناس رسم دادگستري براي شما كروكي ترسيم گردد

و همچنين بابت شكستگي نازك ني شما ٨ درصد ديه كامل تعيين ميگردد (اگر بصورت مطلوب التيام يابد) و براي در رفتگي شما ارش تعيين خواهد شد