در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام سود روز شمار برای بیمه عمر طبق چه فرمولی محاسبه میشود و مبنای ان مجموع حق بیمه دریافتی سالانه است؟؟ تشکر
3 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز از حق بیمه ای که شما سالانه پرداخت میکنید هزینه هایی بابت عملیات بیمه گری برداشت شده و مابقی رو براتون سرمایه گذاری میکنن تا پایان سال جاری معلوم نمیشه سود قطعی چه رقمی هست اما پایان سال مشخص میشه اما در طول سال رقم 15% سود به صورت روز شمار به مانده مبلغتون اضافه میشه

البته در شرکت بیمه پارسیان روز شماره

برای شرکتهای دیگه اطلاع ندارم دقیقا کدومشون روز شمار سود میدن ولی میدونم که همشون اینکارو نمیکنن

اما این اصلا مهم نیست به هر حال شما پایان سال سود قطعی با درصدی مطمئنا بیشتر از سود علی الحساب روزشمار بهتون پرداخت میشه