در بیمه نیروهای مسلح توسط
غرامت بیمه عمر وحوادث بازنشستگان نیروهای مسلح طبق چه فرمو لی پرداخت میشود
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
غرامت بیمه عمر و حوادث فرمول خاصی ندارد و تابع سرمایه ای است که شرکت بیمه متهد به جبران آن است.

بیمه عمر:
در صورت فوت به هر علت اعم از بیماری و حوادث، با رعایت شرایط قوانین و مقررات مربوطه، سرمایه مورد تعهد بیمه گر به ذینفعان تعلق می گیرد.

بیمه حوادث:
در صورت فوت به علت حادثه، 100% سرمایه مورد تعهد بیمه گر
و در صورت نقص عضو و ازکارافتادگی بسته به درصد آن، از سرمایه مورد تعهد بیمه گر
به بیمه گذار یا ذینفعان تعلق می گیرد.