در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام خواستم ببینم که من دوماه پیش  در محل کار حالم بد شد و با اورژانس محل کار به بیمارستان انتقال دادن و بعد از مدتی بستری در ccu تصمیم به جراحی و باطری قلب دو حفره اب کار گذاشتن ایا غرامت حادثه از بیمه  عمر وحوادث به من تعلق میگیره...بیمه امید
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام، اگر بيمه عمر شما شامل پوشش امراض خاص مي باشد، عمل باز قلب شامل ان مي شود  به شرط انكه ٣ ماه از شروع بيمه نامتان گذشته باشد و همچنين در سند بيمه نامه اي كه داريد قيد شده باشد.

اگر بيمه عمر و حوادث گروهي كه سالانه مجموعه شما برايتان رد مي كرده است بدين گونه باشد، اين بيمه نامه ها معمولا چنين پوششي ندارند. باز از مسئول امور اداري يا بيمه اي محل كارتان در مورد مفاد قرارداد شركت با بيمه جويا شويد.