در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
باسلام.سود تضمین شده در بیمه عمر طبق چ فرمولی در جدول محاسبه میشه؟؟؟
مثلا در سال سوم,13درصد سود تضمین شده,در مجموع حق بیمه های پرداختی ضرب میشه یا در مبلغ قابل پرداخت علی الحساب ؟؟؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

بسته به بیمه ای که شما از شرکتهای مختلف خریداری می کنین،یک سری پوشش بیمه ای هم داخل بیمه هست که حق بیمه دارد.

بعضی از شرکتها،حق بیمه آن پوششها را جداگانه از شما دریافت میکنند و بعضی از آنها ،حق بیمه پوششها را از روی حق بیمه ای که شما می پردازید برداشت میکنند.

مسلما شرکتی که حق بیمه بیشتری دریافت میکند،اندوخته بیشتری هم دارد.

بیمه نامه ای هم که پوششهای بیشتری داشته باشد،مسلما اندوخته کمتری خواهد داشت.

در اصل حق بیمه آن پوششها،از حق بیمه پرداختی شما کسر و با باقیمانده آن سالانه بین۱۶٪ تا هر چقدری که شرکت های بیمه بعنوان سود مشارکت در منافع اعلام میکنند،به شما سود مازاد پرداخت خواهد شد.

قانون جدید پرداخت سود تضمینی بیمه های زندگی از ۱۳۹۵/۰۶/۰۱ بشرح ذیل می باشد:

۱- در ۲ سال اول بیمه نامه۱۶٪

۲-سال سوم و چهارم ۱۳٪

۳- از سال پنجم تا دهم، ۱۰٪.

بنابراین پرداخت سود تضمینی زیر ۱۶٪ خلاف قانون بوده،و سودهای مشارکت در منافع نیز سال به سال و با توجه به عملکرد شرکتهای بیمه اعلام و بطور خودکار به اندوخته بیمه گزاران اضافه خواهد شد.

در حال حاضر،بیمه پاسارگاد از نظر پوشش ها و آپشن های بیمه ای،در میان شرکت های همکار حرف اول را میزند و سال گذشته با پرداخت ۲۴٪ سود،جزو چند شرکت برتر در این زمینه می باشد.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

انتخاب حق شماست.

موفق و پیروز باشید.