در سایر توسط
با سلام. چند وقت پیش طی یک حادثه در مدرسه زانو و استخوان ران پام دچار شکستگی شدند و دو بار زیر عمل جراحی قرار گرفتم.  دوره درمانم هم سه ماه است. آیا بیمه مدرسه به من هزینه ای پرداخت می کند؟
1 پاسخ
توسط (6,830 امتیاز)
بيمه حوادث دانش آموزي پرداخت هزينه پزشكي و غرامت فوت و نقص عضو دانش آموزان زمان تحصيل را مي دهد و تا سقف مورد پوشش كه در سالهاي تحصيلي مختلف متفاوت است كه بايد به قرارداد منعقد شده رجوع كرد. همچنين  زمان اعلام حادثه معمولا ٥ تا ده روز است.

اگر معلم هستيد. چنانچه مدير مدرسه بيمه مسئوليت در قبال شما داشته باشد از ان بيمه ميتوانيد اين خسارات را دريافت نماييد. كه باز دوره اعلام خسارت به بيمه را فراموش نفرماييد.