در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
سلام
ما اخیرا یک مدرسه طبیعت تاسیس کردیم. یک بیمه نامه نیاز داریم که بچه هایی که میان مدرسه از رده سنی 3 تا 15 سال تحت پوشش بیمه باشن. بیمه ای برای مدرسه های طبیعت وجود نداره. ما باید چه نوع بیمه ای خریداری کنیم ؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام و درود
مدارس طبیعت، گامی جدید در جهت همبستگی کودکان و طبیعت است. من به شما تبریک عرض میکنم بابت این اقدام بی نظیرتون.
در مورد بیمه مسئولیت مدیران مدارس طبیعت، اخیرا بیمه سامان اقدام به طراحی بیمه نامه مسئولیتی مختص مدیران مدارس طبیعت کرده است که توسط شعبه کرمانشاه صادر می گردد.  در این بیمه نامه کلیه کودکان تحت پوشش کلیه حوادث احتمالی که در مدرسه برای ایشان پیش می آید قرار میگیرند. خطراتی از قبلی گزیدگی حیوانات ، افتادن و یا اسیب های احتمالی در حین بازی و فعالیت های صورت گرفته در مدرسه همگی تحت پوشش این بیمه نامه هستند. تعهدات بیمه مذکور دیه کامل مرد مسلمان و نیز جبران هزینه پزشکی می باشد.
محدودیت ادرس و محل مدرسه طبیعت وجود ندارد و کلیه مدارس طبیعت ایران می توانند این بیمه مسئولیت را تهیه نمایند.
 بصورت خاص میتوانید جهت مشاوره بیشتر و کسب اطلاع از مبلغ حق بیمه، با بنده تماس بگیرید.

به امید فردای بهتر برای کودکان و طبیعت