در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
با سلام ... میخواستم بپرسم که آیا بیمه معلم مدرسه غیر انتفاعی اجباری هست ؟

 با توجه به اینکه من بیمه تامین اجتماعی پدرم که فوت شده هستم  و به همراه مادرم مستمری دریافت میکنم .

با توجه به حقوق ناچیز معلم مدرسه غیر انتفاعی نمیخواهم بیمه بشم و مستمریم رو از دست بدم .

در صورتی که از یک مدرسه پرسیدم گفتند  چون بازرس اجازه نمیده معلمان بیمه نباشند . آیا راهی هست که بیمه نشم ؟

ممنون از راهنماییتون .
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام با توجه به اصلاحیه ماده ۸۳ قانون تامین اجتماعی اگر بیمه شده اصلی فوت نماید برای هر کدام از ورثه به نسبت سهمی که در قانون تعریف شده پرداخت میشد اما با اصلاح این قانون چنانچه شما از کفالت مادر خارج شوید سهم حقوق شما به مادرتان میرسد واین به نفع شما میباشد که برای آینده خودتان پس اندازی درست کنید