در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
مدرسه ها در نوروز 13 روز تعطیل می باشند. آیا کارفرما چنین حقی دارد که معلم خود را در  این 13 روز بیمه نکند و حق بیمه پرداخت نکند؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام بیمه تامین اجتمایی ویا هرنوع صندوق دیگر جزئ حقوق آمره میباشد وهیچ کارفرمایی این حق را ندارد حق بیمه معلم در ۱۳روز عید نوروز را واریز نکند وجذم محسوب میشود واین یعنی اعمال ماده ۱۴۸قانون کار را رعایت نکرده وقابل پیگیری میباشد