در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام.

من درکارگاهی مشغول به کار بودم که به دلیل عدم پرداخت حقوقم از کارفرما عارض شدم که ایشان یک فیش حقوقی جعلی اورد و مدعی شد پرداخت کرده و با من تسویه کرده .

من در اداره بیمه شکایت کردم و ما را به دادگاه معرفی کردن که با کارشناسی مشخص شد که کارفرما اثر انگشت بنده را جعل کرده و محکوم شد ولی با توجه به اینکه اعتراض زد این پرونده یک پروسه طولانی را طی کرده که حدود 4سال شده وا لان حکم اداره کار به پرداخت بیمه بیکاری بنده است و بنده الان 56سال سن دارم ...

سوالم این است این 4سالی که بنده بیکار بوده ام و به دنبال این پرونده بودم چیزی به من تعلق خواهد گرفت یا نه؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
ا ولا" مراجع حل اختلاف درخصوص وضعیت کارشمابایستی اطهارنظرنمایند درصورتی که ایام بلاتکلیفی برای شماصادرنمایندکارفرماملزم به پرداخت حقوق ومزایای ایام بلاتکلیفی میباشدوتامین اجتماعی نیزاین مدت راجزسوابق بیمه ای شمامحسوب می نمائید

ثانیا" چنانچه دارای قراردادمعین بوده ایدبارعایت شرایط بیمه ای درپایان قرارداداگرقطع ارتباط شما بدون میل واراده ازشماباشدامکان تحت پوشش بیمه بیکاری قرارگرفتن وجوددارد