در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
چرا تامین اجتماعی  سابفه بیمه با حکم اداره کار را سخت و زیان اور حساب نمیکند ?

 آیا راه حلی قانونی بغیر از دیوان عدالت اداری جهت رفع زیر بار نرفتن تامین اجتماعی در مقابل نظر اداره کار در مورد فوق وجود دارد?

 شکایت در دیوان اداری چقدر زمان میبرد
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
دلایل عدم موافقت تامین اجتماعی مشخص نیست اماچنانچه ازکمیته سخت وزیان اورحکم به موصوع داشته باشیدتامین اجتماعی ملزم به اجرای آرا است مگراینکه شرایط احراز بازنشستگی ماده 76قانون تامین اجتماعی رانداشته باشی به هرحال علاوه براعتراض ازطریق دیوان مراجعه به مدیریت بالادستی (وزیر،رئیس سازمان ومدی کل ) یکی ازراهکارها میباشد