در سختی کار و مشاغل سخت توسط
با سلام .
من کارگر تراشکار هستم که کارفرما برای من بیمه کارگر ساده رد کرده است قبلا هم در تامین اجتماعی سوال کردم گفتند کارگر ساده در تراشکاری شامل کار سخت و زیان اور میشود الان هم سه سال است که بعنوان استاد کار درجه یک بیمه رد میشود و یکسال دیگر تا بازنشستگی مانده که به بیمه مراجعه کردم گفتند سابقه کارگر ساده شما شامل کار سخت و زیان اور نمیشود و سازمان یکطرفه این تصمیم را گرفته حال حق و حقوق ما چه میشود چرا قانون در سازمان تامین اجتماعی عطف ما به سبق میشود مگر کار سخت نه برای کارگر است این چه عدالتی است که بدینگونه راحت حق ما کارگران پایمال میشود .
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با مراجعه به اداره کار و تنطیم دادخواست در خصوص اصلاح شغل هم طراز میتوانید این مشکل را رفع و با درخواست در کمیته مشاغل سخت و ارایه رای اداره کار مبنی برتایید شغل که در ان بکار مشغول بوده اید مدت خدمت خود را به تایید کمیته مشاغل سخت و زیان آور برسانید