در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (490 امتیاز)
مدیران مجتمع های مسکونی،تجاری یا اداری چه بیمه نامه هایی باید تهیه کنند؟
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

دوست گرامی سلام و وقت به خیر

لازم است ماده 14 قانون تملک آپارتمان ها را اینجا ذکر کنیم:

مدیر یا مدیران ساختمان موظفند تمام بنا را به عنوان یک واحد در مقابل آتش سوزی بیمه نمایند.سهم هر یک از مالکان به تناسب سطح زیربنای اختصاصی آن ها به وسیله مدیر یا مدیران تعیین و از مالکین اخذ و به بیمه گر پرداخت خواهد شد. در صورت عدم اقدام و بروز آتش سوزی، مدیر یا مدیران مسئول جبران خسارت وارده می باشند.پس شما موظف هستید طبق قانون، بنای کل ساختمان را در قبال آتش سوزی بیمه کنید. و این وظیفه قانونی شماست.

و درکل خطراتی که مجتمع شما را تهدید می کند  عبارت است از:

 حوادث آسانسور، آتش سوزی،حوادث داخل ساختمان، سرایت آتش به مکان های دیگرو حوادث مرتبط با سرایدار،نگهبان یا کارگر ساختمان.

حال شما می توانید با خرید بیمه مسئولیت مدیران مجتمع های مسکونی،اداری و یا تجاری و پرداخت حق بیمه حداقل 350هزار تومان تمامی این خطرات را بیمه و تحت پوشش قرار دهید.

واما هدیه ویژه نمایندگی 3158 سامان برای بیمه گذاران:

در صورت استفاده از خدمات بیمه این شرکت یک دستگاه پمپ باد فندکی و یا یک جعبه کمک های اولیه به انتخاب خودتان جهت استفاده ساکنین مجتمع به رایگان در پارکینگ نصب خواهد شد.

بیمه سامان؛بیمه پاسخگو