در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام پسر من پانزده سال دارد اگر بخواهیم از سال دیگر برایش هزینه بیمه را پرداخت کنیم آیا خدمت سربازی هم جزء سوابقش احراز میشود یا نه؟

در ضمن چجوری  میتوانیم اقدام کنیم چون جایی کار نمیکند و مشغول تحصیل است.آیا امکان دارد و کمترین مبلغ چقدر میباشد؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه فرزندتان بیمه باشد یا نباشد بعد از اتمام سربازی میتوانید با پرداخت مبلغی دوران سربازی را جزو سابقه بیمه بیاورید البته برای خرید مدت سربازی حتما باید بیمه اش برقرار باشد اما برای برقراری بیمه در سال آینده برای برقراری بیمه اختیاری حتما باید یکماه سابقه بیمه داشته باشد که بتوانید بصورت اختیاری بیمه اش را برقرار کنید