در دیوان عدالت اداری توسط (140 امتیاز)
با سلام  اینجانب دارای ۴/۵ سوابق بیمه هستم و در حال حاضر اخراج هستم و بعلت معلولیت صرع و ذهنی قادر به انجام کار دیگر نمیباشم  و از لحاظ پزشکی احتمالا کارافتاده هستم ویا مادرزاد میباشم

 ایا امکان ان است تا پول واریز بیمه را دریافت کنم و استرداد شود و بطور کامل تصفیه شود  ایا میشود به دیوان عدالت دادخواست استرداد مبلغ واریزی حق بیمه را عنوان کرد   +AB
2 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

بهتر است بدانید سازمان تامین اجتماعی وجهی را به کسی باز پس نمی دهد و چنین امکانی وجود ندارد. شما می توانید با رعایت شرایط مندرج در قانون از کارافتادگی درخواست از کارافتادگی خویش را در سازمان تامین اجتماعی بدهید.