در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
بنده درسال 88 در شرکت بر اثر فشارهای کاری از ناحیه مچ دست چپ دچار بیماری کین باخ شده ام و پس از جراحی دچار محدودیت حرکتی شده و پزشکان گفته اند که دیگر قادر به انجام کارهای سنگین نمیباشم و شرکت در سال 94 با من تصویه سنواتی کرده (باز خرید سوابق )و دوباره بدون وقفه در همان شرکت وشغل مشغول به کار شده ام ایا بنده میتوانم درخواست غرامت کنم شغل بنده تکنسین تاسیسات میباشد
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اگرحادثه مستندبه سرایت باشدوبه عنوان یک عامل مستقیم تاثیرداشته باشدباتوجه به اینکه باراثبات تقصیرکارفرمابایستی به موجب ماده 95قانونکارازنظرکیفری وحقوقی موردبررسی توسطمراجع قضایی قرارگیردلذابادرنظرگرفتن ادله های لازم واینکه حوادث ناشی ازکارمشمول مرورزمان نمیباشد باطرح دادخواست میتوان ازطریق مراجع قضایی پیگیری نمود