در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
سلام،در شغل آتشنشانی که ساعت کاری،۲۴ساعت کار و ۴۸ ساعت استراحت می باشد باتوجه به پیمانی استخدامی بودن میتونن بعد از اتمام شیفت ۲۴ساعت به اجبار اضافه کارنگهمون دارن؟
1 پاسخ
توسط (120 امتیاز)

در صورت ارجاع کار اضافی موضوع ماده 60 قانون کار، کارفرما مکلف است حداکثر 48 ساعت پس از پایان اولین روز کار مراتب را به اداره کار و امور اجتماعی محل اطلاع دهد تا واحد کار و امور اجتماعی ضرورت کار اضافی و مدت آنرا تعیین نماید