در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (250 امتیاز)
سلام،ممنونم،بنده شرایط وام خبر دارم،من 6سال درموسسه بانکی که دچارمشکل شد،بیکار شدم،الان ازمزایای قانون کار استفاده میکنم،میخواستم بجای حقوق هرماه ،یگ وام اشتغال (خریدخودرو) به من میدن یانه،
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درقانون بیمه بیکاری ارایه تسهیلات اشتغالزایی پیش بینی شده ودرسال های ماضی چنین تسهیلاتی وجود داشته که بایستی جهت اطلاع بیشتربه اداره محل مراجعه نمائید.ضمنابجای مقرری نمیتوان تسهیلات دادبلکه بابرقرارشدن بیمه بیکاری درصورت داشتن منابع امکان پرداخت تسهیلات وجودداردکه باپرداخت تسهیلات مقرری قطع میشود