در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (250 امتیاز)
سلام، میخواستم بدونم وام به کارگری که از کاربیکار شده تعلق میگیره یا نه
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی جناب آقای غفاری سلام،وقت بخیر.

اصولا" دریافت وام شرایط خاص خودش رو داره،که یکی از این شرایط دارا بودن حقوق و مزایا می باشد برای بازپس دادن اقساط وام. حالا بماند بحث ضامن و سایر تضامین مربوطه که شرایط خاص خودش رو داره و خواهد داشت.

اگر شما بخوای وام بگیری شخص یا موسسه ای که میخواد به شما وام بده باید خیالش از بابت بازپس دادن اقساط وام راحت باشه،حتی اگه کسی هم بخواد ضامن شما بشه باید خیالش راحت باشه که شما اقساط آن وام را بازپس خواهی داد!!

در صورتیکه شما شاغل نباشی،افراد و یا موسساتی که به شما میخوان وام بدن و یا ضامن شما بشن،در صورتیکه شما شاغل نباشی چطور باید به شما اطمینان کنن که وام بدن و یا ضامن شما بشن وقتی شما درآمد و شغلی نداری تا اقساط اون وام رو بازپس بدی؟؟