در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام به عنوان فرزند بازمانده مستمری بگیر تامین اجتماعی هستم در صورتی که وام خود اشتغالی گرفته شود جهت کار در منزل آیا حقوق مستمری اینجانب قطع میشود؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام تا زمانی که حق بیمه واریز نکنید خیر قطع نمیشود اما شرایط وام خودداشتغالی به چه شکل است آیا وام گیرنده باید حتما نسبت به واریز بیمه باید اقدام کند یا خیر اگررخیر باشد مشکلی در حقوق بازماندگان نمیباشد